Grondverzet Arnhem

Roelofs Grondverzet is gevestigd vlakbij Arnhem heeft jarenlange ervaring in het grondverzet. Samen met de opdrachtgever bieden wij altijd een passende oplossing voor elk project. Wij werken voornamelijk voor zakelijke opdrachtgevers en grootschalige particuliere werken.

- cultuur technische werken
- aanleg van golfbanen
- voorbereidingen voor sportvelden
- aanleg van wegen

Een perfecte onderbaan bepaalt uiteindelijk het succes van het project. Een ondergrond die strak en egaal is en precies op de juiste hoogte ligt. In dat geval kan de verhardingslaag van beton of asfalt op precies de juiste dikte worden aangebracht. Egaliseren en profileren door Roelofs Grondverzet levert altijd uw voordeel op. 

Voor het egaliseren van de ondergrond beschikken wij over moderne machines voorzien van een lasergestuurde hoogte-instelling.De combinatie van jarenlange ervaring en het meest moderne materiaal zorgt ervoor dat wij zeer nauwkeurig weken en hierdoor realiseren wij keer op keer kostenbesparingen voor onze opdrachtgevers in het verdere traject.De techniek is toepasbaar bij het egaliseren en profileren van fabrieksterreinen, wegen, bedrijfsvloeren. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere:
 

- lasergestuurd profileren van zand en voor de wegenbouw, straatwerk en bedrijfshallen
- cultuur technische werken
- voorbereidingen van sportvelden
- bedrijfsvloeren


Roelofs Grondverzet heeft een breed assortiment aan hulpstukken daardoor kunt u erop rekenen dat elke klus efficient wordt geklaard. Grondverzet Arnhem? Bel Roelofs!